Направете сјајни табуретки за во двор од автомобилски гуми (ВИДЕО)

Ако сонувате за удобен и практичен намештај во својот двор, ви откриваме сјајна идеја како на креативен начин старите автомобилски гуми да ги претворите во сјајни табуретки кои совршено се вклопуваат во секој двор.

Иако овој начин на изработка на прв поглед може да изгледа комплициран, со малку труд секој може да направи вакви табуретки.

Погледнете ги инструкциите: