Направил дупка во мразот, а потоа запалил кибрит. Она што следело ќе го гледате со чудење (Видео)

Направил дупка во мразот, а потоа запалил кибрит. Она што следело ќе го гледате со чудење!

Метанот е безбоен плин. Се развива во бари од органски материи.

Метанот може да се најде во сите делови од светот, а во продолжение погледнете како овој човек експериментира со метан на заледено езеро.

Уште една причина зошто науката е феноменална!