Направил кула од 7.000 чкорчиња и ги запалил. Ова ќе го гледате без да трепнете

Еден „Јутјубер“ се одлучил да направи интересен експеримент – наредил дури 7.000 чкорчиња на едно место, а потоа ги запалил.

Работата да биде уште поинтересна, сакал тоа да биде што помагично и од чкорчињата направил голема кула на три ката.

Погледнете го видеото: