Направил топка од 42.000 чкорчиња, а потоа ја запалил – вакво нешто немате видено (Видео)

Направил топка од 42.000 чкорчиња, а потоа ја запалил – вакво нешто немате видено (Видео)

Следното видео прикажува момент кога уметник пали топка од 42.000 чкорчиња, која ја правел 10 месеци!

Чкорчињата се залепени со пиштол за врело лепење, со многу трпение и труд.

Погледнете што се случило кога ги запалил чкорчињата…

Направил топка од 42.000 чкорчиња, а потоа ја запалил – вакво нешто немате видено (Видео)