Нарачала нов Ајфон преку интернет и возбудена почнала да го отпакува. Кога конечно ја отворила кутијата, за малку ќе паднела во несвест

Нарачала нов Ајфон преку интернет и возбудена почнала да го отпакува. Кога конечно ја отворила кутијата, за малку ќе паднела во несвест…

Една жена купила нов Ајфон преку интернет кој чинел само 100 долари.

Кога пратката пристигнала на нејзината домашна адреса, оваа несреќна жена открила дека е измамена и дека во кутијата воопшто не се наоѓа телефон, туку нешто друго.

Не сакаме да ви откриваме за што се работи, најдобро е да погледнете сами…