Наредила лажици на тесто: Кога ќе го видите резултатот, веднаш ќе се фатите за работа (Видео)

Вашите гости едвај ќе чекаат да им го подготвите ова повторно…

Ако сакате да послужите крем сирење или некој друг намаз како предјадење, тогаш овој оригинален трик е за вас. Изненадете ги своите гости со тесто во облик на лажица.

Сè што треба да направите е да ставите лажица на тесто, а потоа да го исечете во обилк на лажици.

Печете 7 минути на температура од 200 степени и вашите лажици од тесто се готови.

Деталите за подготовка погледнете ги во ВИДЕОТО во прилог: