Не фрлајте пари за мајстор – еве како сами да залепите плочки

Не фрлајте пари за мајстор – еве како сами да залепите плочки

Без оглед дали сакате да поставите подни или ѕидни плочки, првото нешто што ќе ве интересира е цената на поставување плочки.

Во Македонија тие услуги се плаќаат од 5 до 10 евра „по квадрат“.

Нема сомнеж дека добриот мајстор е важен колку и квалитетниот материјал. Но, доколку имате веќе подготвена рамна подлога на која планирате да ги лепите плочките, таа работа можете да ја завршите и сами.

Во видеата во прилог погледнете ја процедурата за лепење плочки: