Не му дале да јаде во ресторан зашто изгледал како бездомник, па повторно се појавил во Ферари

Корисник на Јутјуб направил интересен експеримент и прикажал како луѓето реагираат кога сте облечени како бездомник и што се случува кога ќе се појавите во скапоцен автомобил.

Погледнете го видеото и споделете го со пријателите на Фејсбук. Ова е уште еден доказ за тоа во каков неправеден свет живееме.