Не ни сонувале дека после оваа фотографија ништо нема да биде исто! Гледате ли нешто во водата зад нив? (Видео)

Не ни сонувале дека после оваа фотографија ништо нема да биде исто! Гледате ли нешто во водата зад нив? (Видео)

Нема поголемо уживање од ден поминат на плажа покрај море. Меѓутоа, во оваа идила недостасува таткото. Поради оправдани причини, таткото на четири мали дечиња не можел да биде на одмор со своето семејство.

Неговата сопруга Бетани и децата снимиле видео порака која требало да им ја испратат на таткото.

Тој се наоѓал на другиот крај на светот, и цело семејство едвај чекало да го види.

Погледнете само кој ќе излезе од водата зад нив? Навистина емотивно!