Нејзиниот глас е ангелски: Има само 13 години, а кога почнала да пее членовите на жирито не можеле да ги задржат солзите

Нејзиниот глас е ангелски: Има само 13 години, а кога почнала да пее членовите на жирито не можеле да ги задржат солзите!

The Voice Kids е емисија во која децата ги покажуваат своите способности во пеење.

Соломиа има 13 години и одлучила на сите да им го покаже својот неверојатен талент.

Избрала многу тешка песна „Time To Say Goodbye“, но ја отпеала феноменално. Жирито и бројните гледачи едноставно останале без текст!

Погледнете и споделете со пријателите…