Нејзиното мало бебе ползело на подот, а потоа се појавил голем питбул… Еве што се случило!

Нејзиното мало бебе ползело на подот, а потоа се појавил голем питбул… Еве што се случило!

Питбулите се создадени во Велика Британија на почетокот на 19 век и тоа со само една цел, да бидат совршени борци.

Овие кучиња биле најопасни, а таа репутација ја задржале до денес.

Факт е дека питбулите најчесто се споменуваат во негативен контекст, но на интернет има се повеќе снимки кои го докажуваат спротивното.

Погледнете ја реакцијата на ова, наизглед страшно куче, кога се нашло во близина на едно бебе…