Некој оставил стар куфер пред нејзината куќа – кога погледнала внатре, не можела да поверува (Фото)

Сара Милс едно утро излегла да го фрли ѓубрето и видела стар куфер пред својата врата.

Немало ни трага од сопственикот на куферот, па одлучила да погледне што има внатре.

Кога го отворила куферот не можела да си поверува, внатре се наоѓале 15 неодоливи мачиња.

Сара инаку работи во засолниште за животни и рекла дека никогаш досега не видела некој да отфрли толку домашни миленичиња.