Нема да си поверувате кога ќе видите како ОВАА ДЕВОЈКА украла ЦЕЛ СЕТ ЗЛАТНИ ЛАНЧИЊА од златара (ВИДЕО)

Сите знаеме дека крадците се многу снаодливи луѓе.

Не сме сигурни колку долго го „коваат“ планот за кражба, но со сигурност можеме да кажеме дека во планот ги обработуваат и најситните деатали.

Најдобар пример за тоа е оваа девојка која на многу лукав начин ја измамила продавачката, а за што се работи и како тоа го извела погледнете во видеото во прилог: