Нема да верувате за што Русите ги користат овие застрашувачки кучиња

Нема да верувате за што Русите ги користат овие застрашувачки кучиња!

Овие кучиња се толку големи и застрашувачки, што не постои можност вашиот дом да биде ограбен ако го имате ова куче во својот двор.

Овие огромни кучиња се планински кучиња, а која е нивната улога, како и нивното однесување, погледнете во видеото…

Погледнете го видеото…