Нема потреба од плочки: Еве како едноставно и евтино да ги обложите скалите!

Брзо и лесно средете ги своите степеници, кога ќе ја завршите работата скалите ќе заблескаат.

Обложувањето степеници знае да биде прилично скапо. Некогаш и прескапо.

Во зависнот од тоа со што сакате да ги обложите степениците, дрво, камен или керамика, се движи и цената на материјалот. И ниту еден не е евтин.

А, да не зборуваме за тоа и дека вашиот мајстор прилично ќе ве чини.

На Јутјуб пронајдовме интересно видео кое би можело да ви спаси солидна сума пари, бидејќи оваа работа можете да ја завршите и сами.

Погледнете: