Немате идеја? Еве 55 начини за декорирање велигденски јајца! (Видео)

Ако се уште не сте смислиле како ќе ги украсувате велигденските јајца, тука сигурно ќе пронајдете идеја.

Се ближи Велигден и Велики петок – денот кога домаќинките обично подготвуваат јајца.

Доколку се уште немате идеја, погледнете го ова видео. Тука се прикажани повеќе од 50 начини за декорирање на велигденски јајца.

Погледнете го овој раскош од идеи: