Неверојатна глетка: Огромен волк му го „покажува“ патот на автомобил (Видео)

Неверојатна глетка: Огромен волк му го „покажува“ патот на автомобил (Видео)

Жител на Источен Дрвар, БиХ, снимил волк додека возел автомобил.

Авторот го објавил видеото на својот Фејсбук профил, а во еден од коментарите навел дека возел околу 50 км/ч.

Општина Источен Дрвар е во целосна блокада по обилните снежни врнежи.