Невестата истрчала од кола, младоженецот тргнал по неа и направил хаос (Видео)

Некои бракови траат многу години, но некои не дочекуваат ниту да се изговори судбоносното „Да“. Меѓутоа, вакво нешто не сме виделе!

Овие руски младенци се скарале на денот на венчавката и тоа среде улица.

Невестата истрчала од кола, додека младоженецот тргнал по неа и настанала непријатна пресметка поради која минувачите гледале со чудење.

Младоженецот својата, очигледно несудена сопруга се обидел да ја врати на сила во колата, но тоа не му успеало. Невестата дури и го удирала со цвеќето.