Никогаш, ама никогаш не се расправај со багерист – еве зошто! (Видео)

Никогаш, ама никогаш не се расправај со багерист – еве зошто! (Видео)

На интернет објавено е видео на кое се гледа караница помеѓу две лица во автомобил и еден багерист.

Лицата во автомобилот успеале толку да го изнервираат багеристот, поради што тој направил нешто навистина лудо!

Погледнете што се случило…