Никогаш не би ви паднало на памет: Еве каде овој мафијаш криел милион евра (Видео)

Никогаш не би ви паднало на памет: Еве каде овој мафијаш криел милион евра (Видео)

Полицајците во Бари, Италија, минатата година пронашле речиси милион евра при претрес кај локален мафијаш.

Парите се наоѓале во вакумирани пластични кеси, скриени зад двоен ѕид под прозор, вкупно 936.000 евра.

Полицијата не пронашла легално потекло на тие пари, а веројатно биле добиени од криумчарење на дрога.

Погледнете го видеото…