Никогаш видени снимки од Божјата креација кои оставаат без здив (Видео)

За повеќето од нас одењето на работа претставува само уште еден напорен дел од денот.

Колку и да е убав патот до работа тие мали чуда престануваме да ги забележуваме. Не застануваме за да ја видиме убавината на сè околу нас.

Но, за неколкумина одбрани на кои работа им е да одат во вселената, невозможно е да не ја забележат убавината на Божјата креација.

Кога астронаутите ги виделе прекрасните глетки, знаеле дека мора тие чуда да ги споделат со сите на Земјата.

Импресивните слики кои ги направиле ги споиле со песната „Sound of Silence“ (Звукот на тишината).

Видеото почнува со изгрев на Сонцето и прикажува преубави слики од Земјата. Убавината на песната и моќните фотографии ќе ве остават без зборови.

Погледнете и споделете со пријателите…