Никој не може да верува дека оваа секси мајка родила пет деца (Фото)

Симон Гејтли е фитнес модел, а на Инстаграм има повеќе оф 51.000 пријатели. Кога ќе ја видите нејзината совршена линија, никогаш не би помислиле дека родила пет деца.

Некои дури и ја обвинуваат дека нејзините деца ги родила сурогат мајка, не веруваат дека може да има таква линија после пет бремености, пишува Дејли Мејл.

Симон, која е професионален тренер, тврди дека во текот на своите бремености внимавала да одржува режим на исхрана и вежби.

Признава дека би се здебелила, но тврди дека, благодарение на здравата храна и движењето, вишокот килограми од бременостите секогаш брзо ги губела.