Никој не се осудил да ја изведе оваа песна. Жирито ќе го памти овој настап цел живот!

Никој не се осудил да ја изведе оваа песна. Жирито ќе го памти овој настап цел живот!

Викторија Хованисјан има само 13 години, но тоа не ја спречило храбро да зачекори на сцената на емисијата „Гласот на Русија“, каде одлучила да запее.

Избрала многу тешка нумера, која многумина професионалци ја окарактеризираа како невозможна за човечкиот глас.

Се работи за нумера, која во познатиот филм Петти елемент ја испеала Дива Плава Лагуна.

Жирито било запрепастено, дури и во филмот е користена специјална технологија за синтетизирање на гласот, а девојчето пеело без никаква помош.

Погледнете го видеото…