Нова цена на горивата

Утре Регулаторната Комисија за Енергетика се очекува да ја објави новата цена на горивата.

Какви ќе бидат одлуките се очекува да се знае утре напладне.

Во моментов дизелот се точи за 64,5 денари за литар додека малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-95 изнесува 73,00
ден/лит, малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-98 изнесува 75,00 ден/литар, пренесе Centar.mk.