Нова загатка намачи многумина: Можете ли да го пронајдете решението за помалку од 10 секунди!?

Нова загатка намачи многумина: Можете ли да го пронајдете решението за помалку од 10 секунди!? Одговорите напишете ги во коментари на Фејсбук