Објавиле фотографија од венчавката: Не можеле да се соземат кога забележале што има на неа

Објавиле фотографија од венчавката: Не можеле да се соземат кога забележале што има на неа!

После долга врска млад брачен пар од Велика Британија неодамна се венчал.

И тоа не би била некоја посебна вест, ако на една од фотографиите од нивната венчавка не се наоѓаше нешто спорно, пишува англиски Дејли Стар.

Кога сопругата ја ставила фотографијата на Фејсбук, пријателите забележале дека помеѓу невестата и младоженецот наѕира нешто што личи на лице, за кое никој не може да објасни од каде се појавило.