Облекува само кратки суќни! Поради оваа водителка сите гледаат емисија за фудбал (Видео)

Кога таа ќе ги прекрсти нозете никој не мисли на фудбал. Ако ве интересира, името на оваа убава девојка е Алис Бертели и работи во една Италијанска телевизија.

Погледнете зошто емисиите кои што таа ги води се најгледани…