Облините на најубавата Швеѓанка ги обожаваат пет милиони луѓе (Фото)

Ана Њустром е познато име во светот на фитнесот. Таа на најдобриот можен начин го промовира вежбањето и здравиот дух, а во родната Шведска Ана ја нарекуваат најсеки жена.

Симпатичната девојка од Сокхолм ја почнала кариерата како фитнес инструкторка.

Многу брзо почнала да пишува и за здравата исхрана, а сега ги освоила симпатиите на луѓето и вон родна Шведска. Ја следат повеќе од пет милиони луѓе – особено бидејќи љубовта кон фитнесот и подарила облини од кои застанува здивот.

Hi there ☺️🌾💗

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on

Да биде уште поинтересно, таа често го снима својот задник во прв план.

A walk in the woods 🌲☺️💪🏻💗

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on

Интересно е и дека таа се уште нема инструкторска лиценца, но многумина вежбаат по нејзините инструкции.

🐚💕

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on

💗

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on

💗

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on