Одлучила да се пресмета со кенгур – нема да верувате што и направило животното (Видео)

Кенгурите обично во цртаните филмови се прикажани како се борат против вистински боксери, а тоа се темели на сцени од реалниот живот, односно на нивните вистински методи на самоодбрана.

Една храбра жена за време на ноќно шоу во австралиско градче, одлучила да се пресмета со кенгур во ринг. После само неколку секунди, видела дека тоа баш и не била паметна идеја…

Погледнете го ова урнебесно видео…