Ограбиле црква, а додека бегале од полиција нешто ги разнело?! (Вознемирувачко видео)

Ограбиле црква, а додека бегале од полиција нешто ги разнело?! (Вознемирувачко видео)

Откако ограбиле црква, се обиделе да избегаат. Но, успеале да стигнат далеку…

Дали тоа било некој вид Божја казна или само случајност, одлучете сами.

Во видеото во прилог погледнете што се случило додека бегале од полицијата:

Ограбиле црква, а додека бегале од полиција нешто ги разнело?! (Вознемирувачко видео)