Она што го прави овој човек е навистина неверојатно: На 4:15 минута ќе останете без текст

Шкотскиот велосипедист Дени МакАскил е голем обожавател на екстремни спортови.

Особено го сака возењето велосипед на необични места, а она што ќе го видите во продолжение ќе ве остави без здив…