Она што му се случило на ова момче е вистинско чудо. Обратете внимание на 0:26 минута

Она што му се случило на ова момче е вистинско чудо. Обратете внимание на 0:26 минута!

Ова видео е најдобар доказ дека чуда навистина се случуваат. Ова момче веројатно имаше армија од ангели чувари.

Само секунда го делеше од тешка повреда или смрт. Обратете внимание на десната страна на екранот на 0:26 минута…

Погледнете и споделете го ова неверојатно видео со пријателите…