Она што оваа машина го прави за само неколку секунди е повеќе од ИМПРЕСИВНО!

Оваа машина го носи називот Bandit Model 1590 и она што го прави за неколку секунди е доста импресивно.

Од огромни стебла може да направи чечкалици за момент, со што им ја олеснува работата на шумските работници.

Погледнете и споделете: