Она што се појавило зад овие стебла одзема здив (Видео)

Кога ќе ја видите оваа снимка ќе помислите дека се работи за анимации кои се направени во филмско студио.

Но, природата и натаму е најдоброто кино.

Нејзината убавина, феномени и бои се ненадминливи.

Ова видео уште еднаш го потврдува тоа. Снимено е во Латвија, а фотографот е Каспар Далецки.

Погледнете го ова прекрасно видео…