Она што сите досега го криеја ќе биде објавено во петок – конечно ќе ја дознаеме вистинската бројка на административци

Она што сите досега го криеја ќе биде објавено во петок – конечно ќе ја дознаеме вистинската бројка на административци!

Бројката на административци ќе биде објавена в петок.

Пребројувањето и анализата на состојбите во администрацијата е завршена и в петок ќе бидат презентирани бројките и состојбата, најави министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски на денешниот брифинг.

Извештајот за состојбата во администрацијата се најавува уште од стапувањето на функција на новата Влада.

Извор: Мета.мк