Оригинал рецепт за босански бурек, еве како да го направите! (Видео)

Оригинал рецепт за босански бурек, еве како да го направите! (Видео)

Многумина обожааваат бурек, но ретко кој знае да го направи, па затоа најчесто го купуваме од пекари.

Поради тоа, ви донесуваме рецепт за оригинален босански бурек…

Во видеото во прилог прикажан е начинот на подготовка:

Погледнете и споделете со пријателите!