Отишле да ловат риби, а тогаш од морето се појавила оваа застрашувачка подморница (Видео)

Отишле да ловат риби, а тогаш од морето се појавила оваа застрашувачка подморница (Видео)

Двајца Руси ги спакувале своите работи и отишле на риболов. Влегле во море, не знаејќи што ќе видат.

Брзо ги извадиле своите телефони за да го забележат моментот, а еден прокоментирал:

– Морам да се напијам нешто, во шок сум! Погледнете го видеото…