Откако полицаецот му ги извадил лисиците, одлучил физички да се пресмета со него. Набзро зажалил! (Видео)

Откако полицаецот му ги извадил лисиците, одлучил физички да се пресмета со него. Набзро зажалил! (Видео)

Уморен од честите запирања од страна на полицијата, овој самоуверен човек предизвикал еден полицаец и го повикал проблемот да го решат како вистински мажи – со раце, еден на еден.

Меѓутоа, кога полицаецот му ги симнал лисиците, мажот сфатил каква грешка направил.

Погледнете го ова кратко и урнебесно видео…