Откриле бункер стар 70 години. Кога влегле внатре, имале што да видат… (Видео)

Откриле бункер стар 70 години. Кога влегле внатре, имале што да видат… (Видео)

Овој бункер е изграден во 1942 година, како таен радар и комуникациски центар.

Иако бил напуштен и во многу лоша состојба, Елизабет одлучила да го претвори во прекрасен дон.

За овој проект и биле потребни 5 години и 100.000 фунти.

Погледнете како изгледа…