Ова дефинитивно е најдраматичниот пенал изведен досега (Видео)

Ова најсмешниот и најдраматичен пенал кој го имате видено!

Видеото од ова ремек дело за кратко време го освои интернетот и стана вирален хит.

Сите мислеа дека за „влакно“ го промашил, но неколку секунди потоа се случува нешто неверојатно…

Погледнете и уверете се сами!