Ова е базенот на смртта: Велат дека не е возможно да излезете живи! Три момчиња се обиделе, но…

Доколку сте зависник од адреналин ова место е иделано за вас. Местото кое го викаат „базен на смртта“ се наоѓа на Хаваите и е доста страшен. Ако скокнете во него, големи се шансите таму и да останете.

Се наоѓа на Кип на водопади и се смета за најопасен базен виден некогаш. Локалците велат дека пливањето во него е или скок на животот или скок кој ќе ве чини живот.

Три момци скокнаа и пробаа да се забавуваат меѓутоа не поминаа најдобро.