Ова е најопасното куче на светот – еве што сè може да направи

Погледнете што може да направи најопасното куче на светот!

Ова куче веројатно е најопасниот вид познат на човекот. Ејс е питбул териер и може да направи многу нешта.

Ова куче е толку истренирано и обучено што може да препознае пиштол, а веднаш откако ќе го забележи ќе се обиде да го разоружа лицето кое го носи оружјето.