Ова е новата Лада Нива – изгледа одлично (Фото)

Инфомрацијата не е нова, за наследникот на „неуништливата“ Лада Нива, односно Лада 4х4 која АвтоВАЗ и натаму ја произведува, често може да се слушне нешто ново, но сега почна да се шири интересна скица.

Мора да признаеме, новата скица изгледа одлично. Би требало да се појави оваа година, но повеќе информации нема во јавност.

Оние кои имаат повеќе информации тврдат дека ќе биде користена Дастер платформа.

Дали ќе се оствари во голема мера прикажаното, останува да видиме откако ќе излезат официјални информации.