Ова момче било во невоља бидејќи не и кажало на мајката за пратката која пристигнала, а кога ја отворило ПОЧНАЛО ДА ВРЕСКА!

Деветгодишниот Конор Добин се враќал од школо кога пред вратата ја забележал својата мајка која го очекувала и тоа со камера во раце. Имал чувство дека е во невоља. Мајката Џесика го искарала бидејќи не и кажал дека на нивната адреса ќе дојде пратка.

„Зошто не ми кажа дека Бред испратил нешто? Дури двајца мажи го истоваруваа ова од камион“.

Имено, Бред е неговиот постар брат, кој веќе неколку месеци бил на Флорида на воена обука.

Бред им го испратил овој огромен пакет.

Но, покрај мајката која немала појма што се случува, ни Конор не знаел дека братот му подготвил изненадување. Кога ја тргнал траката од кутијата, Конор вреснал од возбуда.

Погледнете и сами што го дочекало во кутијата. Веруваме дека не сакате да го пропуштите овој момент.