Ова се вика мајстор зад воланот: Вака се вози „BMW“ по снег (Видео)

Ова се вика мајстор зад воланот: Вака се вози „BMW“ по снег (Видео)

Дрифтањето подразбира специфичен стил на возење автомобил во кој задниот крај на возилото константно се лизга при возењето.

Дрифт може да се изведува на различни локации и по секакви временски услови, а момчето од следното видео покажува како тоа изгледа на зима, односно по снег.

Погледнете го овој мајстор зад воланот…