Ова видео го погледнале милиони луѓе, неговата порака нема да ве остави рамнодушни!

Ова видео ги скрши срцата на милиони луѓе, но испрати и силна порака.

Имено, станува збор за видео кое трае 60 секунди и прикажува момче од сиромашно семејство чија кутија за ужина е празна.

И додека неговите другари едвај дочекале пауза за ручек, тој немал што да јаде.

Момчето ја прашало наставничката дали може да излезе на кратко, а кога се вратило го дочекало убаво изненадување.

Неговата кутија била полна со храна…