Оваа преубава дрвена куќа има само 27 м2, но сосема доволно да биде како од бајките! (Фото)

По квадратура, би можеле да ја наречеме куќичка. Меѓутоа, сигурно не би ви сметало тука да го поминувате секој ден.

Нејзината внатрешност е осмислена со вкус и практично, така што одвнатре изгледа многу поголема отколку што е.

Погледнете како изгледаат 27 м2, исполнети со топлина и убавина:

Надворешност

Дневна и трпезарија

Трпезарија

Кујна

Степеници кои водат на кат

Спална соба

Купатило

Спална соба

Тераса

Надворешност

Изгледа преубаво, зар не?

Споределете со пријателите, можеби ќе им дадете идеја.