Овие близначки имаат 4 години и веќе го освоија интернетот! Тајната е во нивните очи…

Овие близначки имаат 4 години и веќе го освоија интернетот! Тајната е во нивните очи…

Запознајте ги сестрите кои го освоија Инстаграм…

Тие имаат 4 години и се преубави, но она со што го освоија интернетот се нивните неверојатни очи!

Kids 😍😍😍😘😘😘

A post shared by Stephanie Boyd (@stephboyd24) on

Меган има сини очи кои хипнотизираат, а малечката Морган има комбинација од браун и сина боја. Поради нивните очи, девојчињата изгледаат егзотично и преубаво.

На интернет се познати како „M&M близначки“.

This picture 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 #truebluetwins

A post shared by Unique Megan & Morgan💙💙 (@megan_morgan_trueblue) on

Нивниот Инстаграм веќе го следат 373.000 фанови, а бројот постојано расте…

Како што растела нивната популарност, почнале да работат и како модели за модни брендови.

Сигурно сте помислиле дека личат на Ријана. Сè ќе ви биде јасно кога ќе ја видите нивната мајка.

Be different and be yourself 💯💯💯

A post shared by Stephanie Boyd (@stephboyd24) on

Преубаво, зар не?

My girls are me all over again 😍😍😍😍💯💯💯 call us Strom

A post shared by Stephanie Boyd (@stephboyd24) on

Споделете ја со пријателите приказната за овие необични девојчиња…