Овие близначки пред 18 години беа вистинска сензација бидејќи се родени со различна боја на кожата – еве како изгледаат денес

Овие близначки пред 18 години беа вистинска сензација бидејќи се родени со различна боја на кожата – еве како изгледаат денес!

Дона Ајлмер плачела од среќа кога на свет донела две девојчиња. Но, кратко потоа сфатила дека се целосно различни иако се близначки.

Луси имала портокалова коса, сини очи и бледо пегаво лице, а Мариа е родена со темен тен, смеѓа коса и очи.

Дона инаку имала мешана боја на кожата, црна и бела, а нејзиниот маж бил со бел тен. Ова семејство од Глостер, во Англија, било фасцинирано од своите девојчиња.

Но, ќе се изненадите кога ќе видите како изгледаат 18 години подоцна. Никој не им верува дека се сестри…