Овие три елементи можат да ви донесат повеќе пари, еве и како

Добар Фенг шуи за добра година подразбира да се опремите со работи и бои кои ќе ви донесат среќа и благосостојба, но и повеќе пари.

Тајната е во црвената боја. Оваа огнена боја претставува и огнен елемент во Фенг шуи и силен симбол на богатство и напредок.

Еве кои се трите елементи кои треба да ги имате покрај себе:

Црвен паричник- Новиот паричник симболизира дека сте подготвени да примате ново богатство, а црвената боја ќе ви помогне да привлечете добри вибрации

Црвена облека- Со оваа облека ќе привлечете среќа.

Црвени чевли- Чевлите секогаш се поврзани со чекорење кон подобра ситуација. Затоа црвените чевли се симбол дека сте подготвени да одите напред во подобро утре.